TERMENI ȘI CONDIȚII


Cadrul și condițiile de utilizare
Site-ul www.centralis.ro este deţinut de SC Newra Developer SRL, având sediul social în București, Str. Pipera, nr 17, numit în cele ce urmează www.centralis.ro sau „Societatea”. Site-ul www.centralis.ro este operat în conformitate cu prevederile acestor Termeni şi Condiţii, ce se completează cu prevederile legale aplicabile.
Atenție: Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și aceste condiții, vă recomandăm să nu utilizați site-ul www.centralis.ro

 

Proprietate intelectuală
SC Newra Developer SRL deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului, precum și asupra logo-ului, textelor, imaginilor, video-urile, bazei de date, software-ului, sub incidența legii naționale și internaționale privind proprietatea intelectuală. Astfel, fără permisiunea scrisă prealabilă a SC Newra Developer SRL, utilizatorii sau terții nu pot copia, adapta, publica sau reproduce parțial sau total nicio informație ce se regăsește pe site-ul www.centralis.ro .

 

Prevederi privind datele cu caracter personal
În calitate de Operator de date cu caracter personal, SC Newra Developer SRL își asumă angajamentul de a respecta datele dvs. cu caracter personal și de a se conforma prevederilor legale aplicabile privind protecția acestora, în special prevederilor Regulamentului European 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor sau GDPR).
Pentru detalii complete, consultați Politica de confidențialitate.

 

Modificări ale website-ului, software-ului şi ale serviciilor
SC Newra Developer SRL îşi rezervă dreptul de a:
modifica sau şterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fără a anunţa, nefiind responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.
modifica, şterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promoţie în orice moment, fără a anunţa, nefiind responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.
modifica sau întrerupe orice campanie promoţională derulată online, nefiind responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.

 

Limitarea răspunderii privind funcționarea site-ului 
SC Newra Developer SRL nu garantează disponibilitatea continuă a site-ului www.centralis.ro și/sau funcționarea sa permanentă în parametri tehnici optimi.
Pe site-ul www.centralis.ro pot exista link-uri către alte site-uri ce nu sunt deținute de SC Newra Developer SRL. Aceste link-uri au scopul de a oferi informații adiționale, însă SC Newra Developer SRL nu răspunde pentru conținutul acestora, pentru politica lor de confidențialitate sau securitatea datelor dumneavoastră atunci când accesați oricare dintre aceste link-uri.

 

Încălcarea termenilor și condițiilor 
Utilizatorii iau la cunoștință că orice încălcare a termenilor și condițiilor va fi sancționată conform legislației în vigoare.

 

Suspendarea sau oprirea permanentă a serviciilor
Utilizatorii au obligația de a respecta termenii și condițiile menționate în prezentul document, nerespectarea acestora atrăgând sancțiunea suspendării sau anulării dreptului de a utiliza site-ul www.centralis.ro, fără repararea unui eventual prejudiciu al utilizatorului. SC Newra Developer SRL are dreptul de a cere despăgubiri pentru pierderile cauzate de nerespectarea prezentului document.
Legea aplicabilă
Prezentul document are natura juridică a unui contract la distanță încheiat între dumneavoastră în calitate de utilizator și SC Newra Developer SRL și intră sub incidența legii române în vigoare.

 

Instanța competentă
Orice litigiu în care este implicat SC Newra Developer SRL va fi solutionat de către instanțele judecătorești române competente de la sediul său.

AdresĂ

Str. Batiștei nr.14A, Sector 2, 020937, București

side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis