APARTAMENTE
PREMIUM CU
VEDERE LA
VIBE-UL CENTRAL
AL ORAȘULUI

CENTRALIS

Prezentare + _

Situat la km 0 al Bucureștiului, la circa 180 de metri de stația de metrou Piața Universității, CENTRALIS este un proiect premium, expresia supremă a confortului.
Amplasată pe Str. Batiștei nr.14A, clădirea cu 4 etaje se remarcă prin eleganță și este o reinterpretare contemporană a stilului Art Deco. O adresă valoroasă atât pentru cei care își doresc să locuiască, cât și pentru cei care vor să investească într-o proprietate unică din inima istorică a Bucureștiului.
CENTRALIS este un proiect rezidențial exclusivist, care oferă 21 de apartamente noi în diferite configurații. O clădire de apartamente tip "boutique", realizată la standarde înalte de locuire și amplasată într-o locație unică, terenul într-o astfel de zonă fiind rar disponibil.

Lux, eleganță, inovație, trăinicie + _

Situat în centrul istoric bucureștean, imobilul din strada Batiștei 14A răspunde cu succes provocărilor specifice zonei, reușind să se remarce într-un mod discret și contribuind la imaginea urbană. Toate apartamentele au suprafețe vitrate mari, terase generoase și finisaje premium. Cu o reinterpretare contemporană a stilului Art-Deco, clădirea are registre bine definite și corelate cu ale imobilului vecin, ARCUB (fostul palat ARTA).

Dezvoltator + _

Ubique Development
Building lifestyle experiences

Ubique Development este un dezvoltator imobiliar care deține un portofoliu de proiecte finalizate și în curs de dezvoltare.

Ubique Development își propune să restaureze, să dezvolte și să îmbogățească mediul construit din București prin colaborările cu arhitecți și proiectanți recunoscuți în România, pentru a oferi clienților săi experiențe autentice.

Ubique Development își propune ca proiectele sale imobiliare să aibă un impact pozitiv asupra dezvoltării Capitalei și stilului de viață al viitorilor rezidenți, dar și asupra standardelor de construire și locuire.

Dotări moderne pentru confort + _
 • 2 ascensoare inteligente (Schindler) care deservesc apartamentele clădirii, precum și locurile de parcare aflate în cele două subsoluri
 • încălzire în pardoseală cu centrală de imobil
 • sistem centralizat de răcire de tip VCV, marca DAIKIN
 • ferestre cu tâmplărie de aluminiu SCHUCO și geamuri termopan cu trei foi
 • înălțimea liberă în spațiile interioare pentru apartamente este de +/- 2,80m
 • fiecare apartament va avea elemente ale sistemului de “smart home”, căldură în pardoseală, pentru economii ale consumului de energie (preinstalat în fiecare apartament, acces control aplicație smartphone)
 • soluții moderne de iluminat în spațiile comune
 • rampa de acces la subsolurile clădirii cu sistem de degivrare
Inovații + _
 • în curând, mașinile electrice vor avea mai multă libertate de mișcare în orașe și nu numai. Așadar, ne-am gândit la viitorii chiriași, oferindu-le posibilitatea de a-și încărca mașina chiar la ei acasă. La fiecare 2 locuri de parcare amenajate va exista un sistem de încărcare a mașinii electrice (220 V).
 • sistem pentru filtrarea si si tratarea apei potabile in fiecare apartament
 • încălzirea se face prin pardoseală și este centralizată la nivelul clădirii (centrală proprie), fiecare apartament fiind contorizat separat. Răcirea, de asemenea centralizată și contorizată individual, se realizează la nivelul fiecărui apartament printr-un sistem de tip VCV marca DAIKIN. Pentru aportul de aer proaspăt în interior, fiecare apartament este dotat cu un sistem de ventilație cu recuperare de caldură - pentru confort și aportul de aer proaspăt din fiecare apartament
 • pentru confort, fiecare apartament este dotat cu un sistem de ventilație cu recuperare de caldură cu aport de aer proaspăt
 • de asemenea, în imobil va exista o zonă pentru cutii poștale agabaritice pentru livrările curierilor
Materiale de construcție și de finisaj pentru zone exterioare și spații comune + _
 • structura este realizată din beton armat, stâlpi și grinzi, realizate la standardele și normele în vigoare, asigură rezistență la cele mai exigente cerințe
 • anvelopa clădirii: fațade ventilate. Astfel, este permisă circulația aerului între peretele de sprijin și termosistem, asigurându-se o ventilație naturală și crescând în același timp, rezistența la variațiile de temperatură, exterior/interior. De asemenea, absoarbe sunetele exterioare, asigurând o izolație fonică sporită
 • acoperișul de tip terasă necirculabilă, termoizolată și hidroizolată
 • două ascensoare, marca Schindler, deservesc apartamentele clădirii, precum și subsolurile, montate în scara principală de acces
 • tâmplărie din aluminiu cu geam termoizolant
 • zona de recepție placată cu finisaje premium
 • panouri luminoase în spațiile comune
 • ușă de intrare Metal RAL 7044 (producător italian: Piacentini)
 • pardoseală și soclu finisaj ceramic italian
Finisaje interioare + _

Pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri, am ales finisaje din gama premium a celor mai renumiți producători

 • obiecte sanitare și baterii de calitate premium
 • plăci ceramice de foarte bună calitate, potrivite pentru pereți sau pardoseală – pentru băi, bucătărie și hol; gresie ceramică, producător Italian
 • parchet din lemn Clasa A+, triplu stratificat, cu proprietăți specifice încălzirii prin pardoseală (parchet Heringbone Oak 9X60cm)
 • ușă de intrare RAL 7044 (producător italian), mânere negre
 • Ermetika uși interioare de tip Filomuro (în linie cu peretele și toc ascuns, balamale ascunse și broască magnetică)
 • ușă de exterior securizată, cu garnituri de etanșare pentru izolare termică și fonică
 • încălzire în pardoseală
 • tâmplărie pentacamerală dotată cu geam tripan grosime 40 mm Four Seasons la exterior (Shuko), cu sisteme de deschidere combinată (normală, rabatantă, glisantă etc), în funcție de scop și destinație
 • pereții - cu o înălțime liberă de 2,80m (+/- ), apartamentele au compartimentarea interioară din caramidă și parțial din rigips, iar cea despărțitoare de apartamentele vecine, integral din zidărie (caramida Porotherm). Tencuielile, inclusiv ale tavanelor, sunt mecanizate.
 • balustradă neagră (metal)

Localizare

Imobilul este situat la km 0 al Bucureștiului, la circa 180 de metri de stația de metrou Piața Universității. Teatrul Național și Hotelul Intercontinental se află în imediata vecinătate a proiectului CENTRALIS.

CENTRALIS este învecinat cu ARCUB, o clădire bijuterie a stilului Art Nouveau, valorizând și aducând astfel un impact pozitiv asupra dezvoltării acestei zone din București. Magia clădirii este dată, în primul rând, de locația rară și amplasarea pe colț, dintr-o zonă extrem de căutată. Cu dublă vizibilitate, aceasta se află pe una dintre cele mai cunoscute străzi ale Bucureștiului (Batiștei14A) și este limitrofă clădirilor simbol ale Capitalei:

Universitatea București
Facultatea de Arhitectură
Muzeul Bucureștiului
Teatrul Național

Investiție

pe termen lung

Acest ansamblu rezidențial are un potențial investițional sporit datorită localizării ultra centrale și apropierii de mai multe puncte de interes: cultură, restaurante și baruri, magazine, mijloace de transport în comun, școli și licee.

Viitorul cumpărător va putea opta pentru studiouri, apartamente de 2, 3 și 4 camere decomandate sau semidecomandate, mai mici sau mai spațioase. Fiecare apartament va fi unic prin designul adoptat, iar soluțiile arhitecturale vor fi elaborate de designeri specializați în decorări interioare.

solicitați o vizită

Dacă doriți să deveniți viitorii proprietari și să acordați o notă personală designului, vă invităm să programați o vizionare.

 

Facilități

Proximitate față de mijloace de transport, școli, universitate, spații de relaxare, de petrecere a timpului liber sau de cumpărături

Facilități

Suprafețe vitrate mari

Facilități

Finisaje Premium

Facilități

Eficiență energetică ridicată

Facilități

Stație încărcare electrică auto

AdresĂ

Str. Batiștei nr.14A, Sector 2, 020937, București

side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis